COVID-19-virusutbruddet.

  • COVID-19-virusutbruddet.
  • Vi må alle gjøre det vi kan for å motvirke spredningen av viruset.
  • ALLE medlemmer, trenere, lagledere, styremedlemmer og aktive må følge retningslinjene fra Nasjonale Helsemyndigheter, FHI, Norges Idrettsforbund, NIF og Norges Fotballforbund NFF.
  • Det kan være fristende å vurdere selv hvordan vi skal handle og tro at vi er i stand til å kontrollere risikoen selv.
  • Men hvis vi gjør det, setter vi ikke bare egen helse og eget liv på spill, men også helsen og livene til familie, venner, naboer, kolleger og lokalsamfunnet vi tilhører. 
  • ALLE Idrettsanlegg er STENGT, dette gjelder både innendørs og utendørs, kommunale og private, så da er det IKKE greit å samle noen få unger/ungdommer for egen trening.
  • Svein-Henrik Nesse
  • Leiar Seim Idrottslag.

Breddeaktiviteter stoppes ut april !!!!! Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet i fotballen.

Norges Fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april. Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet.

Vedtaket kommer som følge av FHIs anbefalinger om tiltak for å hindre spredning av koronaviruset i Norge. NFF følger situasjonen tett og er sammen med NIF i løpende dialog med helsemyndighetene.

Onsdag kom helsemyndighetene med nye retningslinjer for gjennomføring av arrangementer i Norge, og på bakgrunn av dette har NFF besluttet å innstille all aktivitet på breddenivå. Idrettslag som har spørsmål vedrørende dette bes ta kontakt med sin lokale fotballkrets. Informasjon vil også bli oppdatert på fotball.no

– Vi har over 370 000 aktive medlemmer, og veldig mange er involvert i fotballen på ulike måter hver eneste dag. NFF har et stort samfunnsansvar, og i likhet NIF og resten av Idretts-Norge tar vi situasjonen på alvor og følger rådene fra helsemyndighetene for å bidra til å begrense spredningen av koronaviruset, sier Pål Bjerketvedt, generalsekretær i Norges Fotballforbund.

Kontakt Leiar i Seim Idrottslag om noe er uklart.

leiar@seim-il.com , +47 971 50 674

Årsmøte 2020.

Årsmøtet blir utsatt på ubestemt tid pga COVID-19-virusutbruddet. Fristen for Saker til årsmøte forlenges med 14 dager. dvs. 22.03.20

Det blir IKKE holdt Årsmøte 22.03.20 kl 17:00 i Strilatun.

Saker til årsmøte må være sendt inn 14 dager før, til leiar@seim-il.com

Tine fotball skole

NBK sin årlige fotballskole blir i år arrangert på Knarvik Stadion helgen 16.-18. august, fre kl. 17-21, lør 11-15, søn 11-16. Alle gutter og jenter som er født i 2012-2006 er velkommen til å delta.

Les mer her

Grendacup

I år er det 10 år siden banen på Seim fikk nytt dekke, Seim-IL vil i den forbindelse invitere til Grenda cup på Seim idrettsplass Lørdag 08.06, (Pinse aften), her kan alle melde på lag, familie lag, venne lag eller nabo lag, her skal vi kåre de beste til å spille fotball i Seims bygden, er det ditt lag, eller er naboen bedre?

For mer info, se her

PSW CUP

Invitasjon til PSW Cup fotballcup helgen 8.-10.mars

Nordhordland Ballklubb ønsker å invitere til PSW fotballcup (tidligere Knarvik Sentercup) for barn i årsklassene 2007-2012 på krøllgresset inne i Nordhordlandshallen. Les mer her

Rema 1000 3V3 cup

Rema 1000 3 v 3 cup 27-28 oktober i Nh hallen

Nordhordland Ballklubb ønsker velkommen til Rema 1000 Knarvik 3v3 cup på innendørs kunstgress i Nordhordlandshallen. Cupen avvikles lørdag 27. og søndag 28. oktober 2018

Les mer her

Topp-Trimmen

No er topptrimmen i gang! Årets topptrim starta denne veka og varer til 7.juni 2019 Elevane på Seim skule får klippekort på skulen. Andre som har lyst på klippekort kan hente det på Spar Seimstrand. Vi håper foreldre, søsken, besteforeldre, tanter, onkler og alle andre som liker å gå på tur blir med på Topptrimmen. Klippekortet er gratis for medlemmer i Seim IL. (Link til innmelding finner du på www.seim-il.com) Dersom du har lyst på klippekort, men ikkje ønskjer å vera med i Seim IL kan du vippe oss 100.- kr for kortet (#121183) eller betale i nettbank 3632.50.07375 Husk å merke betalinga med namn!