Barnefotball

Hei alle medlemmer. 😀

Fotballgruppen og leiar i Seim IL, hadde møte fredag 08.05.20. om oppstart av barnefotballen igjen.
Dette har vært praktisert i noen uker for ungdomen i NBK, men vi har ikke ønsket å starte opp med barna.
Leiar har hatt gjevn kontakt med Alvidra og Knarvik om saken, nå har dette blitt behandlet av Barnefotball Utvalget i NBK og leder i NBK har nå gitt klarsignal for oppstart. Moderlagene bestemmer selv når, men alle må foholde seg til NBK, FHI og NFF sine smitteverns regler.
Søndag 10.05 har Fotballgruppen og Leiar hatt Skype møte med trenere fra alle fotballlagene i Seim IL, det er litt blandet stemning for oppstart, men det er nå åpnet for organiserte utendørs aktiviteter for de som ønsker,
MEN alle MÅ forholde seg til reglene om Smittevern.
Seim IL har laget informasjon som Trenere må signere for at det er lest og forstått før aktivitet kan starte.

Antibac og annet utstyr er og blir kjøpt inn og plassert i ballskuret. Det er kun ansvarlig for aktiviteten som skal benytte ballskuret.
Skolen skal IKKE benyttes av eller under våre aktiviteter,
dette gjelder også Toalett og Garderober.

Mvh
Svein-Henrik Nesse
Leiar Seim Idrottslag

Alver formannskap

Alver formannskap har fredag 03.04.20 tatt ut punktet
«Lag og organisasjonar skal ikke gjennomføre treninger og andre faste aktiviteter» fra det lokale vedtaket.
Det betyr at det er den nasjonale forskriften som gjelder.  https://www.helsedirektoratet.no/…/forbud-mot-enkelte-kultu…

Seim Idrottslag og NBK-Seim avventer situasjonen og starter IKKE opp med organisert trening enda. ⚽😷⚽ . I den anledning SKAL alle trenere levere baller og utstyr tilbake til skuret på Seim før påske . Idrottslaget’s utstyr skal IKKE brukes, men ligge innelåst i skuret.

For de som bruker banen anbefales det å lese seg opp på Reglene for aktiviteten.

Helsedirektoratet anbefaler:

• Det bør ikke være mer enn 5 personer samlet i gruppe. Dette gjelder ikke personer som lever sammen til vanlig.
• Når man er sammen med andre bør man holde en fysisk avstand på minst 2 meter. Det gjelder ikke personer i samme husstand.

Norges Fotballforbund har utarbeidet koronavettregler for fotballen i tråd med anbefalingene fra Helsedirektoratet.

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

COVID-19-virusutbruddet.

  • COVID-19-virusutbruddet.
  • Vi må alle gjøre det vi kan for å motvirke spredningen av viruset.
  • ALLE medlemmer, trenere, lagledere, styremedlemmer og aktive må følge retningslinjene fra Nasjonale Helsemyndigheter, FHI, Norges Idrettsforbund, NIF og Norges Fotballforbund NFF.
  • Det kan være fristende å vurdere selv hvordan vi skal handle og tro at vi er i stand til å kontrollere risikoen selv.
  • Men hvis vi gjør det, setter vi ikke bare egen helse og eget liv på spill, men også helsen og livene til familie, venner, naboer, kolleger og lokalsamfunnet vi tilhører. 
  • ALLE Idrettsanlegg er STENGT, dette gjelder både innendørs og utendørs, kommunale og private, så da er det IKKE greit å samle noen få unger/ungdommer for egen trening.
  • Svein-Henrik Nesse
  • Leiar Seim Idrottslag.

Breddeaktiviteter stoppes ut april !!!!! Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet i fotballen.

Norges Fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april. Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet.

Vedtaket kommer som følge av FHIs anbefalinger om tiltak for å hindre spredning av koronaviruset i Norge. NFF følger situasjonen tett og er sammen med NIF i løpende dialog med helsemyndighetene.

Onsdag kom helsemyndighetene med nye retningslinjer for gjennomføring av arrangementer i Norge, og på bakgrunn av dette har NFF besluttet å innstille all aktivitet på breddenivå. Idrettslag som har spørsmål vedrørende dette bes ta kontakt med sin lokale fotballkrets. Informasjon vil også bli oppdatert på fotball.no

– Vi har over 370 000 aktive medlemmer, og veldig mange er involvert i fotballen på ulike måter hver eneste dag. NFF har et stort samfunnsansvar, og i likhet NIF og resten av Idretts-Norge tar vi situasjonen på alvor og følger rådene fra helsemyndighetene for å bidra til å begrense spredningen av koronaviruset, sier Pål Bjerketvedt, generalsekretær i Norges Fotballforbund.

Kontakt Leiar i Seim Idrottslag om noe er uklart.

leiar@seim-il.com , +47 971 50 674